zur Website

Dostava in plačilo

Kot veleprodajno podjetje dobavljamo naše izdelke izključno podjetjem, komunalnim ustanovam, javnim zavodom, samostojnim podjetnikom, kmetovalcem, obrtnikom in rokodelcem.
 

DržavaNačin plačilaStroški dostaveRok dobaveOdprema

Račun***
Predplačilo
 

Brezplačna dostava, pod neto vrednostjo naročila € 150,00
so stroški dostave € 5,90*
1-2GLS

Izdelkov ne dostavljamo fizičnim osebam.

* Pavšalni stroški dostave v EUR brez DDV pri vrednosti naročila pod € 150,00. Od vrednosti naročila brez DDV € 150,00 naprej vam dostavimo izdelke brez stroškov dostave. Pod to vrednostjo bodo zaračunani pavšalni stroški dostave kot prikazani v tabeli.

** v delovnih dneh, velja le za izdelke iz zaloge
Ko postavite izdelek v košarico, se vam bo samodejno prikazal čas dostave za ta izdelek. Pri izdelkih z daljšim časom dostave vas bomo obvestili po elektronski pošti.

*** Pri prvem nakupu v naši spletni trgovini schloffer.si so vašemu podjetju avtomatsko dodeljeni naslednji možni načini plačila: plačilo po predračunu. Pri izbranem načinu plačila po predračunu (najenostavnejši in najpogostejši način plačila) boste prejeli po elektronski pošti potrditev naročila in predračun in po prejetem plačilu vašega predračuna bodo naročeni izdelki poslani na vaš naslov. Za naše redne kupce lahko po dogovoru in preverjanju bonitet vašega podjetja (IBON podatki za zadnje poslovno leto) uredimo plačevanje z odlogom plačila. Stopite v stik z nami: E-pošta info@schloffer.si ali Tel. +386 (0)2 796 10 80, Faks +386 (0)2 796 10 81.

Podjetjem, ki nimajo sedeža v Sloveniji, bo izstavljen račun brez DDV, saj gre v tem primeru za mednarodno pošiljko.

Pogoji dostave za države bivše Jugoslavije:
Če ste podjetje iz ene izmed držav bivše Jugoslavije, vas prosimo, da sestavite povpraševanje s pomočjo povpraševalne košarice (s klikom na gumb "P" zraven izdelka) v naši spletni trgovini ali nas kontaktirate preko objavljenih telefonskih številk ali elektronske pošte, povpraševanje nam lahko pošljete tudi po faksu.

Podjetjem, ki nimajo sedeža v Sloveniji, bo izstavljen račun brez DDV, saj gre v tem primeru za mednarodno pošiljko.

Čas dostave za izdelke iz zaloge je odvisen od posamezne države in njenih uvoznih postopkov, priporočamo vam, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo posredovali ustrezne informacije.

Prosimo, da upoštevate naše splošne pogoje poslovanja. Za nadaljnja vprašanja smo vam na razpolago na telefonski številki: +386 (0)2 796 10 80, Pon - Čet 7.00 - 15.30, Pet 7.00 - 13.00 ali preko elektronske pošte na info@schloffer.si.

30 dnevna pravica vračila izdelka:
Če dostavljeni izdelek ne ustreza vašim pričakovanjem, ga vzamemo nazaj v roku 30 delovnih dni po datumu dostave izdelka, pri čemer sobote ne štejejo kot delovni dnevi. Šteje dan odpošiljanja vrnjenih izdelkov.
Pravica vračila izdelka ne velja za poškodovane, uporabljene, obrabljene, po meri izdelane, po naročilu izdelane ali potiskane izdelke. Izdelek pošljite na vaše stroške (Vi plačate stroške dostave) na naslednji naslov:

SCHLOFFER in DREVENŠEK d.o.o.
Puhova ulica 6
SI-2250 Ptuj

Vrnjenih pošiljk, ki bodo poslane brez plačila stroškov dostave, ne bomo sprejeli.

Od kupca nakazano plačilo bo povrnjeno po prejemu nepoškodovanih vrnjenih izdelkov. Kupec je izrecno obvezan poravnati vse stroške v povezavi z vračilom izdelka in stroške dostave. Podjetje SCHLOFFER in DREVENŠEK d.o.o. je izrecno upravičeno, da v primeru, da se kupec ne drži zgoraj navedenega pravila, kupcu od zneska za povrnitev vplačila odšteje zgoraj navedene stroške in le delno povrne vplačani znesek.

V primeru vračila izdelka je kupec zavezan vrniti prejeti izdelek v originalni embalaži in podjetju SCHLOFFER in DREVENŠEK d.o.o. povrniti stroške za uporabo, vključno z odškodnino za iz uporabe izdelkov rezultirajoče zmanjšanje skupne vrednosti vrnjenih izdelkov. Pravica vračila izdelka ne velja za poškodovane, uporabljene, obrabljene, po meri izdelane, po naročilu izdelane ali potiskane izdelke.

Prosimo, da upoštevate naše splošne pogoje poslovanja.

Ali želite podati reklamacijo?
Za hitro reševanje vaše reklamacije vam je ekipa SCHLOFFER in DREVENŠEK d.o.o. seveda na voljo. Prosimo vas, da se povežete z nami:

Tel. +386 (0)2 796 10 80
Faks +386 (0)2 796 10 81
E-pošta: info@schloffer.si
Čas poslovanja: Pon - Čet 7.00 - 15.30, Pet 7.00 - 13.00

Računi brez DDV
Podjetjem, ki nimajo sedeža v EU, bo izstavljen račun brez DDV, saj gre za mednarodno pošiljko.

Za nadaljnja vprašanja smo vam na razpolago po telefonu: +386 (0)2 796 10 80 Pon - Čet 7.00 - 15.30, Pet 7.00 - 13.00 ali preko info@schloffer.si.