Corporate Fashion

 

Korporativna oblačila za vaš močan videz

Reprezentativno & praktično
s sodobnim krojem

 

Vaši zaposleni so figura vašega podjetja. Zato je še pomembneje, da jih dobro oblečete. Kajti delovna oblačila ne bi smela biti vedno le udobna in funkcionalna - videti bi morala tudi dobro. Enoten in moden videz zagotavlja profesionalen prvi vtis pri vaših strankah in tudi krepi občutek združenosti v vašem podjetju.

Individualna oblačila vašim zaposlenim prikažejo, da jim pripisujete velik pomen pri nošenju profesionalne in kakovostne opreme, hkrati pa izkazujejo tudi zadovoljstvo. Tisti zaposleni, ki so lepo oblečeni, ne izžarevajo samo samozavesti, ampak so tudi zelo motivirani. 

 

V koraku s časom

 

Službena oblačila so morala biti v preteklosti vedno funkcionalna. Danes pa se govori o korporativni modi. Postal je pomemben del podjetja in združuje elemente oblikovanja, funkcionalnosti in harmonije v videzu podjetja. To zagotavlja visoko stopnjo sprejetosti s strani zaposlenih in s tem povečuje produktivnost vašega podjetja.

Individualni ljudje, individualna oblačila

 

Glede na področje, na katerem posluje vaše podjetje, potrebujete posebno delovno oblačilo ali pa bi se morali vsaj optično prilagoditi vaši panogi. Zato vam ponujamo najrazličnejše možnosti za optimalno zastopanje vašega podjetja.

Če potrebujete pomoč pri izbiri ali želite podrobno svetovanje, so vam na voljo naši svetovalci.

Videz na najvišjem nivoju

 

Vizualni videz vašega podjetja je pomembna prepoznavnost. Prava dodelava bo vašo majico, polo majico ali jakno spremenila v vaša poslovna oblačila. Bodite pogumni in ustvarite svojo ekipo v podjetniških barvah z oblačili, ki navdihujejo. 

Več informacij o storitvi Logoservice najdete tukaj.