ponedeljek, 30. november -1
Cofra Shellwear

COFRA® SHELLWEAR: Delovna oblačila za 100% svobodo gibanja

 

Robustna Stretch oblačila so primerna za uporabo v gradbeništvu in z gradbeništvom povezanimi obrtmi ter v industrijskih in logističnih podjetjih.

100% elastičnost za maksimalno svobodo gibanja in optimalno prileganje

 

Po navdihu sveta gorskih in ekstremnih športov je podjetje COFRA® razvilo funkcionalna elastična oblačila za posebej zahtevne delovne razmere. Ne glede na to, ali stojite, klečite ali delate z rokami nad glavo - SHELLWEAR brezkompromisno sledi vsakemu gibu in nudi svobodo gibanja ter udobje v neudobnih položajih.

Trpežna oblačila so kot nalašč za gradbeništvo in sorodne obrti, ter za industrijska in logistična podjetja.

Cofra Shellwear Stretch-Bekleidung

Več dinamike, fukcionalnosti in vzdržljivosti za težka dela

 

Elastična tkanina SHELLWEAR se razteza v štiri smeri. Mreža iz najlona in elastana je posebej robustna in poskrbi, da oblačila ne izgubijo oblike. Tkanina se ponaša tudi s posebej visoko zračnostjo in ne vsebuje škodljivih snovi v skladu s standardom OEKO-TEX® 100.

Serijo oblačil SHELLWEAR sestavljajo jakna, delovne hlače, kratke hlače in delovne hlače s snemljivimi žepi za orodje. 3 subtilne barvne kombinacije - mornarsko modra/črna, antracit/črna in črna/črna – se lahko čudovito kombinirajo z barvami vašega podjetja in oplemenitijo z logotipom podjetja. Sodobno razporejeni odsevni elementi so prava paša za oči in poskrbijo za dodatno vidnost.

Cofra Shellwear Farbkombinationen

Prefinjene barve se lahko odlično kombinirajo z barvami vašega podjetja

K ponudbi

Inteligentno razporejeni žepi za vsa delovna področja

 

Zahvaljujoč praktičnim žepom nudi jakna JAVRE dovolj prostora za shranjevanje tako zunaj kot znotraj. Prsni žep je opremljen s tehničnimi vlakni E-WARD, ki ščitijo telo pred sevanjem električnih valov pametnega telefona brez motenj telefonskega signala. Delovne hlače HAGFORS in LAXBO so opremljene z dvema širokima prednjima žepoma, dvema zadnjima žepoma in enim stranskim žepom. Hlače LAXBO imajo tudi dva snemljiva žepa in kolenske žepe za kolenčnike, ki so nastavljivi po višini.

Shellwear Details