Varnost osebnih podatkov

 

Izjava se nanaša na podatke, ki postanejo znani, ko stranka (obiskovalec) pokliče ali uporablja spletno stran www.schloffer.si. Če ima spletna stran www.schloffer.si povezave do drugih spletnih mest, ta izjava ni veljavna za zbiranje in uporabo podatkov na povezanih straneh.

Varovanje vaših osebnih podatkov je naša posebna skrb. Za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom skrbimo z najvišjimi varnostnimi standardi. Podatke obdelujemo izključno na podlagi zakonskih predpisov. V tem pravilniku o zasebnosti vas obveščamo o najpomembnejših vidikih obdelave podatkov na naši spletni strani.

Kontakt z nami:
Če nas kontaktirate po elektronski pošti, bodo vaši podatki shranjeni za zahteve obdelave in v primeru nadaljnjih vprašanj. Teh informacij (podatkov) ne bomo posredovali brez vaše privolitve.

I. Dostop do podatkov brez osebne reference – prijava
Strežnik www.schloffer.si upravlja Datenkraft IT-Consulting GmbH, Schmiedlstraße 1, 8042 Graz, Avstrija.
Ko obiščete www.schloffer.si, so shranjeni naslednji dostopni podatki:
1. Stran, iz katere je bila zahtevana datoteka
2. Ime datoteke
3. Datum in ura zahteve
4. Prenesena količina podatkov
5. Stanje dostopa (prenos datotek, datoteke ni mogoče najti, itd.)
6. Opis vrste uporabljenega spletnega brskalnika ali operacijskega sistema
7. Naslov IP računalnika, ki ga je zahteval

Ti podatki so potrebni samo za tehnične ali statistične namene; primerjava z drugimi bazami podatkov ali prenos na tretje osebe, celo v odlomkih, ne poteka.

Po oceni letnih dostopov se tako evidentirani podatki izbrišejo. Evalvacija poteka mesečno in letno, izbris pa poteka v januarju naslednjega leta.

II. Osebni podatki - raziskovanje in uporaba
Osebne podatke podjetje Schloffer in Drevenšek d.o.o. zbira le, če jih stranka poda prostovoljno. To poteka predvsem v okviru naročila (pogodbe). Za oddajo naročila mora stranka v kontaktni obliki vnesti naslednje osebne podatke:
1. Svoje ime
2. Svojo funkcijo
3. Ime podjetja
4. Naslov računa in dostava
5. E-poštni naslov
6. Svojo telefonsko številko
7. Identifikacijska številka za DDV podjetja (številka UID podjetja)

Podjetje Schloffer in Drevenšek d.o.o. te podatke shrani in uporablja izključno za individualno komunikacijo s stranko ali za izvedbo naročila. To vključuje začetek, sklenitev, poravnavo, jamstva in povračilo.
Podatki, ki jih zagotavljate, morajo izpolnjevati pogodbo (naročilo) ali izvajati predpogodbene ukrepe. Brez teh podatkov ne moremo skleniti pogodbe z vami (izdelati naročila).
V primeru pogodbe (naročila) so podatki shranjeni v pogodbi z nami, shranjeni do izteka obveznosti obdavčenja (7 let).
Ime, naslov, kupljeno blago in datum nakupa se hranijo po datumu obveznosti izdelka (10 let).

III. Drugo zbiranje in uporaba osebnih podatkov
Razen za naročilo je potreben vnos osebnih podatkov v primeru povratnih informacij in naročanje na novice. Uporaba teh storitev je za uporabnika izrecno prostovoljna. Kar zadeva pošiljanje novic preko e-mail naslovov, so le-ti shranjeni na strežniku za novice podjetja Schloffer in Drevenšek d.o.o. za namene pošiljanja novic in se ne uporabljajo za druge namene. Naročniki novic lahko kadarkoli prekličejo naročnino; e-poštni naslovi se samodejno izbrišejo.
V vsakem primeru bodo navedeni osebni podatki (zlasti ime, e-poštni naslov) obdelani samo za namen pošiljanja želenih publikacij ali informacij ali za druge namene, ki so izrecno navedeni na posameznem obrazcu.

IV. Prenos podatkov
Prenos podatkov o strankah je le v obsegu, ki je potreben za pogodbo/naročilo.
Prenos podatkov poteka predvsem v naslednjih primerih:
• Podatki o naslovih za dostavo
• Podatke kreditne kartice (podatki o plačilu) kreditnim institucijam ali plačilnim posrednikom za obdelavo plačil npr. podatki agencijam za izterjavo dolgov po dodelitvi terjatve
• Našemu davčnemu svetovalcu za izpolnitev davčnih obveznosti.
Kreditni pregledi se opravljajo zaradi odpravljanja težav s plačili (pregled javno dostopnih podatkov preko javno dostopnih spletnih strani).
Podjetje Schloffer in Drevenšek d.o.o. posreduje podatke o strankah tretjim osebam le, če je to potrebno za preprečevanje groženj javne varnosti in redu, zlasti če jih moramo predložiti organom kazenskega pregona ali nadzornim organom.

V. Pravica do obveščanja in preklica
Stranka ima pravico do brezplačnih pisnih informacij o obsegu in uporabi shranjenih osebnih podatkov. Prav tako ima pravico popraviti, blokirati ali izbrisati te podatke. V zvezi s tem se mora obrniti na: Schloffer in Drevenšek d.o.o., Puhova ulica 6, 2250 Ptuj.

VI. Uporaba podatkov, ki zahtevajo privolitev
Podjetje Schloffer in Drevenšek d.o.o. uporablja podatke o strankah samo za oglaševanje, tržne raziskave in javnomnenjske raziskave, če je kupec dal soglasje. Pridobitev privolitve s strani stranke je posebej zahtevana.

VII. Uporaba piškotkov
Informacije, ki jih posreduje spletna stran www.schloffer.si, uporabljajo piškotke. Uporabo teh funkcij lahko izklopite z nastavitvami programa brskalnika s strani uporabnika.

VIII. Uporaba storitve Google Analytics
Spletna stran uporablja Google Analytics, storitev Google Analytics za Google Analytics. ("Google"). Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«, besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku, in omogočajo analizo uporabe spletne strani. Informacije, ki jih piškotek (Cookies) pridobi o vaši uporabi te spletne strani, se običajno prenašajo na Google strežnik v ZDA in tam shranijo.
V imenu operaterja te spletne strani bo Google uporabil te podatke za oceno vaše uporabe spletnega mesta, za pripravo poročil o dejavnostih spletnega mesta in za posredovanje drugih storitev, povezanih z dejavnostmi spletnega mesta in uporabo interneta. IP-naslov, ki ga je vaš brskalnik poslal Google Analytics, ne bo združen z drugimi podatki Google.
Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo programske opreme brskalnika, vendar vas opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati v celoti vseh funkcij te spletne strani.
Prav tako lahko preprečite, da Google zbira podatke, ki jih ustvari piškotek, in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP) in obdelavo teh podatkov s strani Google s prenosom in namestitvijo vtičnika za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi : https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sl.

Vsi podatki o kreditni kartici ali podatki o vašem računu se prenesejo preko šifriranja SSL:
SSL (varna vtičnica) je metoda za šifrirano pošiljanje podatkov prek interneta. Ta metoda šifriranja nam daje priložnost, da skrije vse informacije pred nepooblaščenimi osebami. Vsaka zloraba vaših osebnih podatkov ali podatkov o kreditni kartici je izključena. Če je bila spletna stran zavarovana s SSL, se na dnu brskalnika prikaže ustrezen simbol v obliki »zaklenjene klučavnice«.
Podjetje Schloffer in Drevenšek d.o.o. prenaša osebne podatke v podjetju le, če je to potrebno za nemoten poslovni proces ali če je njegova uporaba zakonsko dovoljena. Ne bomo prodajali, prenašali ali posredovali osebnih podatkov tretjim osebam. Obdržali bomo nadzor nad vsemi osebnimi podatki, ki nam jih posredujete preko spletne strani.
Sprememba podatkov, shranjenih pri nas, je možna kadarkoli. Vedno lahko preverjate podatke, shranjene o vas. Če ne želite prejemati e-poštnih sporočil, jih ne bomo poslali.
 

Piškotki (Cookies):
Piškotki so besedilni podatki, ki jih brskalnik posreduje na trdem disku računalnika, da bi jih prepoznali kot ponavljajočega se obiskovalca. Z uporabo piškotkov spletno mesto lahko hitreje prilagaja vsebino njihovim specifičnim interesom. Večina večjih spletnih mest uporablja piškotke. Ko se registrirate, vas je mogoče identificirati samo s piškotki.
Piškotek ponavadi vsebuje ime domene, iz katere je prišel, "življenjsko dobo" piškotka in številčno vrednost (ponavadi naključno ustvarjena edinstvena številka). S pomočjo nastavitev brskalnika lahko določite, ali naj bodo piškotki dovoljeni ali ne. Če pa onemogočite piškotke, morda ne boste mogli uporabljati vseh interaktivnih funkcij našega spletnega mesta.
Piškotke, shranjene v mapi piškotkov v brskalniku, lahko preprosto izbrišete. Če uporabljate Microsoftovo okno raziskovalec, sledite naslednjim korakom: v oknu raziskovalec lahko poiščete piškotke (kombinacija tipk [win] [e]) in jih izbrišete. Prav tako se lahko obrnete v meni »Pomoč« v vašem brskalniku, kjer je veliko dodatnih informacij o piškotkih.

Hotjar

Hotjar uporabljamo za boljše razumevanje potreb naših uporabnikov ter za optimizacijo ponudbe in izkušenj na tem spletnem mestu. S pomočjo Hotjarjeve tehnologije bolje razumemo izkušnje naših uporabnikov (npr. Koliko časa uporabniki porabijo na katerih straneh, na katere povezave kliknejo, kaj jim je všeč in kaj ne itd.), Kar nam pomaga ponuditi povratne informacije naših uporabnikov so usklajene. Hotjar sodeluje s piškotki in drugimi tehnologijami za zbiranje podatkov o vedenju naših uporabnikov in njihovih končnih naprav, zlasti IP -naslov naprave (snema se in shranjuje anonimno le, ko uporabljate spletno mesto), velikost zaslona, ​​vrsto naprave (edinstveno Identifikatorji naprav), Podatki o uporabljenem brskalniku, lokaciji (samo država), prednostni jezik za prikaz naše spletne strani. Hotjar te podatke v našem imenu shrani v psevdonimiziran uporabniški profil. Hotjarju je pogodbeno prepovedano prodajati podatke, zbrane v našem imenu.
Za več informacij si oglejte razdelek o Hotjarju na strani za pomoč Hotjarja (https://help.hotjar.com/hc/en-us/categories/115001323967-About-Hotjar).

Informacije in preklic:
Pravico imate vedeti, katere osebne podatke zbiramo. Lahko nas kontaktirate na info@schloffer.si.
Na vašo pisno zahtevo vas bomo obvestili o podatkih, shranjenih o vas. Imate pravico, da kadar koli prekličete soglasje k obdelavi in uporabi podatkov. Po vaši pisni zahtevi bomo popravili napačne podatke ali jih izbrisali takoj in v celoti.

 
 

SPOŠTUJEMO VAŠO ZASEBNOST

"Da bi bila vaša osebna nakupovalna izkušnja pri Schlofferju čim bolj prijetna, uporabljamo piškotke, vključno s piškotki tretjih oseb. Kliknite ""Sprejmi vse"" da se strinjate z vsemi piškotki in greste neposredno v našo spletno trgovino oz. kliknite na ""Nastavitve piškotkov"" za podroben opis piškotkov Te nastavitve lahko spremenite kadar koli pod ""Piškotki"" v nogi.
Tukaj lahko zavrnete vse piškotke."

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

"Da bi bila vaša osebna nakupovalna izkušnja pri Schlofferju čim bolj prijetna, uporabljamo piškotke, vključno s piškotki tretjih oseb. Kliknite ""Sprejmi vse"" da se strinjate z vsemi piškotki in greste neposredno v našo spletno trgovino oz. kliknite na ""Nastavitve piškotkov"" za podroben opis piškotkov Te nastavitve lahko spremenite kadar koli pod ""Piškotki"" v nogi.
Tukaj lahko zavrnete vse piškotke."

Bistvenega pomena

Te tehnologije so potrebne za omogočanje osnovne funkcionalnosti spletnega mesta

Ime
Schloffer session id
Ponudnik
Schloffer Arbeitsschutz GmbH
Namen
Benutzersitzung identifizieren und Warenkorb speichern.
Varstvo podatkov
https://www.schloffer.eu/info/datenschutz
Ime piškotka
PHPSESSID
Trajanje piškotka
Sitzung
Ime
Google Tag Manager
Ponudnik
Google LLC
Namen
Verbesserung des Nutzerlebnisses.
Varstvo podatkov
https://policies.google.com/privacy

Analytics

Te tehnologije nam omogočajo analizo uporabe spletne strani, da izmerimo in izboljšamo učinkovitost.

Ime
Google Analytics
Ponudnik
Google LLC
Namen
Cookie von Google für Website-Analysen. Erzeugt statistische Daten darüber, wie der Besucher die Website nutzt.
Varstvo podatkov
https://policies.google.com/privacy
Ime piškotka
Name _ga,_gat,_gid
Trajanje piškotka
2 Jahre

Mediji

Videoposnetke nalagamo preko Youtube. Tukaj lahko odklenete vse videoposnetke.

Ime
Youtube
Ponudnik
Google LLC
Namen
Video-Streaming
Varstvo podatkov
https://policies.google.com/privacy