Schloffer Logoservice

 

Prostor za vašo blagovno znamko

Da bo vaše podjetje lažje prepoznano

 

Niso vse družbe enake. Sigurno ne izgledajo enako. Vizualni izgled in celostna podoba sta postala
prepoznavni znak podjetja. Zato so logotipi in barve podjetja tudi na oblačilih vaši zaposlenih. Pri pravilni izbiri oblačil in postavitvi logotipa predstavite vaše podjetje v najboljši luči. Ker enoten videz zagotavlja tudi profesionalen prvi vtis!

Za strokovno svetovanje nas pokličite na – +386 (0)2 796 10 80

Naši izkušeni svetovalci se veselijo vašega povpraševanja!

 

Tako enostavno:

 
 1. Pošljite nam vaš logotip
  Pošljite nam vaš logo v obliki vektorske datoteke po e-pošti na info@schloffer.si. Če vaš grafični oddelek oziroma grafik
  nima vašega logotipa v obliki vektorske datoteke, vam lahko naši grafiki za pavšalno nadomestilo izdelajo vaš logo v ustrezni
  obliki.
 2. Izberite kje naj bo vaš logo
  Pomagali vam bomo pri izbiri ustreznega mesta osebne označitve. Lahko vam pošljemo naša priporočila s praktičnimi delujočimi namigi za uspešno reklamiranje z vašim logotipom ali se povežite z nami. Z veseljem vam bomo svetovali!
 3. Potrditev in dostava
  Preden vam bodo naročeni izdelki osebno označeni z vašim logotipom, vam bomo poslali Osnutek osebne označitve v pregled in pisno potrditev. Takoj po prejemu podpisanega osnutka bomo dokončali obdelavo vašega naročila in začeli postopek odpreme in dostave.

Kaj lahko pričakujete od nas?

 

Vaš videz, naša moč
Kot priznani strokovnjak za varstvo pri delu vam dostavljamo prave izdelke za vašo uporabo! Pomagamo vam izbrati prava poklicna ali zaščitna oblačila za vaše zaposlene in jih individualno oplemenitimo.

Prilagojeno samo za vašo uporabo!
Ni pomembno ali vezenje ali tsik je realizacija vašega logotipa precej zapletena. Še posebej pri zaščitnih oblačilih je potrebno paziti, da oplemenitenje ne uniči zaščitnih lastnosti oblačil. Z več kot 100.000 osebno označenih kosov oblačil na leto poskrbimo za to, da je vaše podjetje zlahka prepoznavno. To varnost imate samo pri nas!

Kakovost in trajnost
Kot certificirano podjetje s certifikatom ISO 9001 in polnopravni član nemškega združenja za varstvo pri delu (VAS) smo sebi in svojim dobaviteljem postavili visoke kakovostne, socialne in okoljske standarde. Zato so vsi naši emblemi brez škodljivih snovi in certificirani z OEKO-TEX® certifikatom.

Naše možnosti

 

Posebne rešitve

 

Tisk/vezenje imen

Oznake pranja/bar kode

Ovitki za ID-kartice

Tisk na očala – vaš logotip na vaših zaščitnih očalih

Specialne nalepke za zaščitne čelade

Tisk ali vezenje?

 

Razvajate se z izbiro - z veseljem vam svetujemo!

Transfer tisk

 

Najboljše linije. Odpornost barve. Viskoa pralnost. To je le nekaj prednosti postopka, baziranega na toploti. Embleme za tisk lahko naročite od 50 kosov, porabite pa en kos. Ko so emblemi pri nas na zalogi, se lahko izjemno prilagajate z naročili. Transfer tisk zelo dobro deluje na delovnih oblačilih, zimskih jopičih, T-majicah, polo majicah, puloverjih in kapah. Za nanašanje na Softshell materiale se uporabljajo mehki Softshell emblemi. Naši emblemi so certificirani po OEKO-TEX® standardu 100 in brez škodljivih snovi.

Vezenje

 

Klasično vezenje zagotavlja najplemenitejši videz in visoko obstojnost vašega logotipa. Ta metoda je primerna za polo majice, puloverje, flis in softshell materiale ter za kape. Zaradi predelane membrane odsvetujemo vezenje zimskih jaken.

Sitotisk

 

Barva se nanese direktno na oblačila. Zaradi nizke cene na kos, je sitotisk primeren za večje količine majic, polo majic ali puloverjev.

Weblabel

 

Ta postopek združuje prednosti tiska in leplenja. Najfinejši videz vezenja in velika prožnost pri uporabi vam zagotavlja največje zadovoljstvo na vašem delovnem oblačilu. Ni primeren za flise in softshell materiale.

Naj bodo vaše stranke vaši oboževalci!

 

Za močna partnerstva, za odlično ekipo in za vse, ki sodijo skupaj, imamo prave izdelke. Naj vam naša svetovalna ekipa svetuje!

Darila strankam na splošno niso davčno priznana. Če pa darila vašim strankam podarite z logotipom vašega podejtja, jih lahko uveljavljajo kot davčno olajšavo.

 

Uporabite našo storitev za sodelavce!

 

Vse osebno označene izdelke in vse dodatne neoznačene izdelke iz vašega naročila lahko posamično zapakiramo za vsakega vašega zaposlenega posebej in dostavimo neposredno na delovno mesto te osebe. Če to morda želite, se povežite z nami, da dorečemo podrobnosti!

Veselimo se vašega povpraševanja! + 386 (0)2 796 10 80

Zaščita šteje!

 

Zaščitna oblačila izgubljajo zaščito, če so napačno oplemenitena. Mi poskrbimo, da vaša oblačila ne bodo izgubila zaščitnih lastnosti.
To varnost imate le pri nas.

Dobrovidni emblemi

Dobrovidne embleme lahko nanesemo na katerakoli oblačila, ki tako uporabiku nudijo dodatno vidnost. Emblemi so še posebej primerni za nanašanje na dobrovidna zaščitna oblačila.
Pri dobrovidnih oblačilih je potrebno biti pazljiv, da zaradi nanosa emblemov le-ta ne izgubijo stopnje zaščite (razred 1-3). To se lahko naprimer zgodi, kadar je emblem prevelik in prekrije prevelik del odsevnega materiala. Z veseljem vam pomagamo izbrati optimalno velikost logotipa za vaša dobrovidna oblačila. Hkrati pa poskrbimo, da vaša zaščitna oblačila ne izgubijo na potrebni zaščiti.

Logo nasveti

 

Izdelajte svoj logotip v vektorski obliki.
Vektorska oblika zagotavlja, da se s spreminjanjem velikosti ne izgubi kvaliteta, hkrati pa je v tej obliki največja izvedljivost. Pri pretvorbi bodite pozorni tudi na pisavo.

Definirajte vaše barve podjetja.
Če želite zagotoviti najboljšo sliko, naj bodo bavre logotipa navedene v enem ali različnih barvnih sistmih (naprimer PANTONE Solid Coated, CMYK, itd.).

Kam z vašim logotipom? Vodoravno, navpično ali poševno, pozorni bodite le na oblačila našitih žepih, razdaljo od zadrg, gumbov in šivov. Le-ti lahko povzročijo težave ali nezmožnost nanosa logotipa. Ali bo vaš logotip vpadljiv ali diskreten, v vsakem primeru morate paziti na kontrast glede na barvo oblačila.

 

 

SPOŠTUJEMO VAŠO ZASEBNOST

"Da bi bila vaša osebna nakupovalna izkušnja pri Schlofferju čim bolj prijetna, uporabljamo piškotke, vključno s piškotki tretjih oseb. Kliknite ""Sprejmi vse"" da se strinjate z vsemi piškotki in greste neposredno v našo spletno trgovino oz. kliknite na ""Nastavitve piškotkov"" za podroben opis piškotkov Te nastavitve lahko spremenite kadar koli pod ""Piškotki"" v nogi.
Tukaj lahko zavrnete vse piškotke."

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

"Da bi bila vaša osebna nakupovalna izkušnja pri Schlofferju čim bolj prijetna, uporabljamo piškotke, vključno s piškotki tretjih oseb. Kliknite ""Sprejmi vse"" da se strinjate z vsemi piškotki in greste neposredno v našo spletno trgovino oz. kliknite na ""Nastavitve piškotkov"" za podroben opis piškotkov Te nastavitve lahko spremenite kadar koli pod ""Piškotki"" v nogi.
Tukaj lahko zavrnete vse piškotke."

Bistvenega pomena

Te tehnologije so potrebne za omogočanje osnovne funkcionalnosti spletnega mesta

Ime
Schloffer session id
Ponudnik
Schloffer Arbeitsschutz GmbH
Namen
Benutzersitzung identifizieren und Warenkorb speichern.
Varstvo podatkov
https://www.schloffer.eu/info/datenschutz
Ime piškotka
PHPSESSID
Trajanje piškotka
Sitzung
Ime
Google Tag Manager
Ponudnik
Google LLC
Namen
Verbesserung des Nutzerlebnisses.
Varstvo podatkov
https://policies.google.com/privacy

Analytics

Te tehnologije nam omogočajo analizo uporabe spletne strani, da izmerimo in izboljšamo učinkovitost.

Ime
Google Analytics
Ponudnik
Google LLC
Namen
Cookie von Google für Website-Analysen. Erzeugt statistische Daten darüber, wie der Besucher die Website nutzt.
Varstvo podatkov
https://policies.google.com/privacy
Ime piškotka
Name _ga,_gat,_gid
Trajanje piškotka
2 Jahre

Mediji

Videoposnetke nalagamo preko Youtube. Tukaj lahko odklenete vse videoposnetke.

Ime
Youtube
Ponudnik
Google LLC
Namen
Video-Streaming
Varstvo podatkov
https://policies.google.com/privacy