Želite vrniti originalno zapakirane izdelke?

 

Imate 30-dnevno pravico vračila izdelkov. Če dostavljeni izdelek ne ustreza vašim pričakovanjem, ga vzamemo nazaj v roku 30 dni po datumu dostave izdelka.

Prosimo vas, da k vrnjenim izdelkom priložite kopije dobavnice, tako, da vam lahko nemudoma izstavimo dobropis za vrnjene izdelke. Če želite kateri drugi izdelek, vas prosimo, da izvedete novo naročilo.

Pravica vračila izdelka ne velja za poškodovane, uporabljene, obrabljene, po meri izdelane, po naročilu izdelane ali potiskane izdelke.

Izdelek pošljite na vaše stroške (Vi plačate stroške dostave oziroma poštnine) na naslednji naslov:

SCHLOFFER in DREVENŠEK d.o.o.
Puhova ulica 6
SI-2250 Ptuj

Vrnjene pošiljke, poslane brez poravnanih stroškov dostave, ne bodo sprejete.

Od kupca nakazano plačilo bo povrnjeno po prejemu nepoškodovanih vrnjenih izdelkov. Kupec je izrecno obvezan poravnati vse stroške v povezavi z vračilom izdelka in stroške dostave. Podjetje SCHLOFFER in DREVENŠEK d.o.o. je izrecno upravičeno, da v primeru, da se kupec ne drži zgoraj navedenega pravila, kupcu od zneska za povrnitev vplačila odšteje zgoraj navedene stroške in le delno povrne vplačani znesek.

V primeru vračila izdelka je kupec zavezan vrniti prejeti izdelek v originalni embalaži in podjetju SCHLOFFER in DREVENŠEK d.o.o. povrniti stroške za uporabo, vključno z odškodnino za iz uporabe izdelkov rezultirajoče zmanjšanje skupne vrednosti vrnjenih izdelkov.

Prosimo, da upoštevate naše splošne pogoje poslovanja.

 

Ali želite podati reklamacijo?

 

Za hitro reševanje vaše reklamacije vam je ekipa SCHLOFFER in DREVENŠEK d.o.o. seveda na voljo. Prosimo vas, da se povežete z nami:

Tel. +386 (0)2 796 10 80
Faks +386 (0)2 796 10 81
E-pošta: info@schloffer.si

Čas poslovanja:
Pon - Čet 7.00 - 15.30
Pet 7.00 - 13.00