četrtek, 16. julij 2020
Cofra Zimmerer

Zagotovite ustrezno varnost pri delu na strehi

 

Italijanski proizvajalec COFRA se pri svoji novi seriji obutve S3 za delo na strehi zanaša na reciklirane materiale iz serije GREEN FIT.

Vsi, ki delajo na višini, se zanašajo na varno podlago

 

Vsi, ki delajo na višini - strehi, se morajo zanašati na svojo delovno obutev. Zelo pomembno je, da so ves čas čimbolj varni. Dejavnosti krovcev, tesarjev, vodovodarjev in drugih delavcev na strehi vključujejo veliko tveganj, ki jih je mogoče zmanjšati z uporabo prave zaščitne obutve (in seveda ustrezne višinske varovalne opreme).

V ta namen so izdelani delovni čevlji posebej za krovce in tesarje, ki so opremljeni s protizdrsnim podplatom. Ker tudi na strehi obstaja nevarnost preboda, mora biti zaščitna obutev izdelana s protivbodnim podplatom. Pri uporabnikih igra pomembno vlogo tudi udobje zaščitne obutve.

Novi COFRA "Zimmerer": lahek in prilagodljiv z odlično odpornostjo proti zdrsu

 

Zaščitni gležnarji S3 "Zimmerer" so bili izdelani posebej za delavce na strehi. Opremljeni so z aluminijasto kapico in protivbodnim tekstilnim vložkom, zaradi česar so čevlji lažji in prožnejši. Zgornja stran je narejena iz vodoodbojnega semiša. Notranja podloga je iz 100% poliestra in je izredno zračna, antibakterijska in odvaja vlago. PU/TPU podplat je odporen na obrabi in zagotavlja učinkovit oprijem in varno podlago.

Rutschhemmende PU/TPU-Laufsohle
Ste vedeli, da...

so krovski in tesarski čevlji običajno opremljeni z rdečim podplatom, da na rdečih strešnicah ne puščajo sledi?

Nov trend pri varstvu pri delu: Zaščitna obutev iz recikliranih materialov

 

Tako udoben ECO-TECH vložek kot vstavek v peti sta narejena iz POLY-GREEN materiala - posebne mešanice iz recikliranega in novega poliuretana. COFRA pomembno prispeva k varovanju našega okolja z recikliranjem proizvodnih odpadkov težko razgradljivega poliuretana. Tudi preja za vezalke in etiketa na jeziku so narejeni iz 100% recikliranih PET plastenk. Novi čevlji COFRA "Zimmerer" iz serije GREEN FIT so pakirani v okolju prijaznih škatlah, izdelanih iz 100% recikliranih materialov.

Eco-Tech Einlegesohle aus recyceltem Polyurethan