Fristads® Fusion kolekcija

 

Funkcionalna, kakovostna in elegantna delovna oblačila

Vse leto
izgledate dobro

 

Fristads® je s serijo FUSION na trg delovnih oblačil prinesel veličastno crossover kolekcijo. Dizajn je bil navdihnjen z dirkami za spodbujanje timskega duha. To omogoča enakomerno oblačenje najrazličnejših poklicnih skupin znotraj podjetja in s tem krepitev identitete podjetja. Zaradi velikega izbora izdelkov je mogoče biti ves čas dobro oblečen.

S premišljenimi podrobnostmi in desetimi različnimi odtenki je mogoče ustvariti najrazličnejše kombinacije, primerne za vaše podjetje. Zahvaljujoč barvni oznaki Fristads lahko delovna oblačila mešate z drugimi izdelki serije Fristads® in tako izstopate iz množice.

 

Navdihnjem z motošportom

 

Z dizajnerskimi elementi je Fristads® dosegel pečat časa. Oblačila so zasnovana tako, da uporabniku zagotavljajo najboljši učinek v težkih delovnih rutinah. Z ustreznimi in premišljeno vstavljenimi elastičnimi vstavki dobite brez primere svobodo gibanja, ki zasije s udobjem in modernim krojem. Tudi odsevne podrobnosti zagotavljajo dober videz čaz dan, in povečajo zaščito zvečer, saj so dobro vidni.

Dokazana obstojnost

 

Z mešanico preizkušenih materialov Fristads® je bila serija Fusion razvita in optimizirana z inovativnimi napredki. To daje delovnim oblačilom visoko obstojnost, ne da bi pri tem žrtvovali udobje. Med njimi so med drugim materiali STFP in LSH. STFP pomeni lahek raztezni material z mehanskim raztezanjem, ki je zelo trpežen in nudi odlično obstojnost barve. LSH je lahek softshell material, ki je hkrati prožen in odporen proti vetru, pa tudi vodoodbojen in zračen.

Stojte za vašim videzom

 

Kar se tiče vašega videza pred strankami, nič ne premaga dobro oblečenega in predvsem prepoznavnega zaposlenega. Serija FUSION proizvajalca Fristads® je lahko popolnoma zasnovana po vaših željah in korporativnem dizajnu vašega podjetja ter ponuja veliko prostora za vaš logotip ali slogan. To bo na vaše stranke pustilo edinstven vtis.

Več informacij o storitvi Logoservice najdete tukaj.