Fristads® gradbeništvo & montaža

 

Udobje, funkcionalnost, trajnost in dizajn

Kot nalašč za strokovnjake v gradbeništvu

 

Fristads® s posebno pozornostjo glede funkcionalnosti, trajnosti, udobja in dizajna izdeluje delovna oblačila za obrtnike, mizarje, električarje in monterje - vse tiste, ki sodelujejo v gradbeništvu. Od jaken do hlač, kratkih hlač in puloverjev, je cilj Fristads® z vsakim od svojih izdelkov zagotoviti funkcionalno, kakovostno in elegantno delovno oblačilo za vsakodnevno delo.

Od najbolje prodajanih klasik do modernejših oblačil, novih materialov in pametnih funkcij, vam ponudba Fristads® zagotavlja pravo delovno obleko za vaše delo.

 

Dobrovidni na gradbišču

 

Večje kot je gradbišče, večja je verjetnost, da morate biti na delovnem mestu dobro vidni. Zato zdaj mnogi obrtniki nosijo dobrovidna oblačila. Če želite doseči najvišjo raven zaščite, lahko preprosto kombinirate obrtniške hlače razreda 1 z majico, jopico ali jakno razreda 2.

Stojte za vašim videzom

 

Kar se tiče vašega videza pred strankami, nič ne premaga dobro oblečenega in predvsem prepoznavnega zaposlenega. Delovna oblačila podjetja Fristads® so lahko popolnoma oblikovana po vaših željah in korporativnem dizajnu vašega podjetja ter nudijo veliko prostora za vaš logotip ali slogan. To bo na vaše stranke pustilo edinstven vtis.

Več informacij o storitvi Logoservice najdete tukaj.