Kübler® Mix & Match Activiq

 

Vsestranski. Moderen. Inovativen.

Prilagodljiv in prefinjen

 

Kübler® je z Activiq serijo dosegel pravo genijalnost kar se tiče prilagodljivosti. Materiali in prileganje delovnih oblačil so zasnovani tako, da zagotavljajo skoraj akrobatske gibe. Uporabnik iz trgovine in industrije, kot tudi ljubiteljski vrtnarji, pridejo z delovnimi jaknami Activiq in delovnimi hlačami Activiq na svoj račun.

Prefinjene podrobnosti, kot so vsestranske rešitve za žepe ali celo moderne barve, so vidne iz dneva v dan, tako, da oblačil sploh nočete več sleči. Linija oblačil Activiq vam za vašo individualnost nudi možnost številnih barv in različnih kombinacij.

 

Ergonomsko in udobno

 

Ergonomski kroji in specialne cone gibanja na komolcih, ramenih in kolenih zagotavljajo optimalno udobje pri nošenju. To preprečuje, da se jakna med delom nad glavo premika skupaj z uporabnikom in da so kolena pri klečanju zaščitena.  Na prednji strani delovne jakne je tudi zaščita brade, ki zagotavlja dodatno udobje.

Športni kroj, ki poudari obliko telesa

 

Linija Activiq s športnim krojem, ki poudari obliko telesa, zagotavlja posebno atletsko silhueto. Dinamičen kontrast in dobrovidni vstavki naredijo oblačila bolj vidna, hkrati pa zagotavljajo, da ste oblečeni v modernem stilu. Velik izbor barv in sodoben ovratnik naredijo vaš slog popoln.

Videz zagotovo igra veliko vlogo

 

Vsaj ko videz igra vlogo pri kontaktu z vašimi strankami. S procesom EasyBrand podjetja Kübler® to ni več raketna znanost. Vaš logotip, slogan in tudi vaše poslovne barve, bodo našli veliko prostora in idealen položaj na delovnih oblačilih Activiq.  Na hrbtu, ovratniku, rokavih in hlačnicah so bili izdelani idealni pogoji, da vaše podjetje vizualno individualizira zaposlene in ustvari odlična oblačila.

Več informacij glede oplemenitenja izdelkov najdete tukaj.