Kübler® Mix & Match Pulsschlag

 

Vsestranski. Modern. Inovativen.

Veliko možnosti
čaka na vas

 

Z vsestranskimi izdelki serije Kübler® Pulsschlag ste prava paša za oči! Ni pomembno, ali ste levičar ali desničar, zidar ali pleskar, mehanik ali mizar. Delovna oblačila imajo številne uporabne žepe, ki so enostavni in zagotavljajo prostor za vse vaše delovne pripomočke. Jakne in hlače so zelo udobne zaradi večje svobode gibanja. Poudarek je na območjih v predelu hrbta, vratu in rok.

Material CORDURA®-in tudi blago Ripstop ojačata najbolj obremenjena mesta vaših delovnih oblačil. In to več kot uspešno, saj so naši izdelki izredno trpežni, prav tako pa odbijajo umazanijo in vlago. Poleg tega pa vsak dan vedno znova izgledate res dobro. Idealne pogoje za individualizirana delovna oblačila z vrednostjo ponovne porepoznave pa nudijo tudi pametne linije ter številne prazne površine na hrbtu, ovratniku, rokavih ter hlačnicah.

 

Viden in odporen na umazanijo

 

Funkcija Hardzone zagotavlja zaščito pred vlago, umazanijo in obrabo. Z materiali kot so CORDURA® in tkanina ripstop, je delovno oblačilo ojačano na najbolj obremenjenih mestih. Tako jakna in hlače nudijo najboljšo zaščito za najtežje dejavnosti med vašim delom in tudi pri slabih svetlobnih pogojih. Ker na Kübler® piše: Reflect it! Odsevni elementi so zasnovani na prsih, ob straneh ter na hrbtu. Dinamične linije pa laskajo vaši postavi, zato tudi vi nastopate bolj prepričljivo in samozavestno.

Fantastično elastično

 

Moteči in tesni ovratniki ter zapestni patenti bodo od zdaj naprej le še bled spomin, za kar poskrbijo med drugim obroba za zaščito brade ter številni mehki elastični vložki, zaradi katerih je vsak premik med opravljanjem dela prijeten. Kübler®  Pulsschlag uporablja mehke elastične vstavke na občutljivih območjih, da prepreči neprijetno trganje. Doseči nekaj večjega bo s to jakno popolnoma enostavno. Vaš obseg gibanja se namreč izredno poveča. Predvsem ergonomsko prilagojene oblike rokavov poskrbijo za še večjo svobodo gibanja.

Videz zagotovo igra vlogo

 

Vsaj, ko gre za vaš videz podjetja s strankami. S procesom EasyBrand podjetja Kübler® to ni več raketna znanost. Vaš logotip, slogan in tudi vaše poslovne barve bodo našli veliko prostora in idealen položaj na delovnih oblačilih Kübler® Pulsschlag. Na hrbtu, ovratniku, rokavih in hlačnicah so bili ustvarjeni idealni pogoji, da vaše podjetje vizualno individualizira zaposlene in ustvari odlična oblačila.


Več informacij o storitvi Logoservice najdete tukaj.