Kübler® Mix & Match Reflectiq

 

Vsestranski. Modern. Inovativen. 

Veliko možnosti
čaka na vas

 

Če hočeš biti viden v službi, moraš izstopati. Če se morate zanesti na popolno vidnost, je Kübler s serijo Reflectiq zadel v polno. Dobesedno so sijoč primer, ko gre za inovativna oblačila z visoko vidljivostjo. Uporabljeni materiali, oblike in barve se odlično ujemajo in vam pri delu svetijo.

Z različnimi kombinacijskimi možnostmi ste vedno v trendu, ne da bi pri tem žrtvovali funkcionalnost ali udobje. Velika izbira barv vam omogoča individualno podobo in s športnimi kontrastnimi vložki je videti še posebej atletsko. Zato se ne zanašajte na svojega angela varuha, ampak ga varno igrajte s Kübler®.

 

Ergonomija v skladu z udobjem

 

Kübler® jakne vas bodo navdušile z ergonomsko oblikovanimi rokavi, ki so še dodatno opremljeni z vstavki za večje udobje. Hlače imajo vnaprej oblikovana kolena in elastične vstavke v pasu, ki vam olajšajo celodnevno gibanje. Čeprav vam oblačila ponujajo veliko udobja, so še vedno zelo trpežna. Žepi, zanke za pas in območja, ki so zelo obremenjena, imajo CORDURA® ojačitev za optimalno zaščito pred obrabo. 

Vedno vidni

 

Odsevni trakovi serije Kübler® Reflectiq so razporejeni tako, da omogočajo izjemno vidljivost. Zahvaljujoč optiki govorice telesa vas lahko prepoznajo od daleč in vas zaščitijo pred morebitnimi nevarnostmi. Zahvaljujoč odsevnim elementom na ramenih, ste takoj prepoznavni tudi ko ste upognjeni, s tem ste korak pred nevarnostjo. S Kübler® ste vidni naokoli - z vseh zornih kotov.

Videz zagotovo igra vlogo

 

Vsaj, ko gre za vaš videz podjetja s strankami. S procesom EasyBrand podjetja Kübler® to ni več raketna znanost. Vaš logotip, slogan in tudi vaše poslovne barve bodo našli veliko prostora in idealen položaj na dobrovidnih oblačilih Reflectiq. Na hrbtu, ovratniku, rokavih in hlačnicah so bili ustvarjeni idealni pogoji, da vaše podjetje vizualno individualizira zaposlene in ustvari odlična oblačila.

Pri dobrovidnih oblačilih veljajo posebni predpisi v zvezi z oplemenitenjem. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali.

Več informacij o storitvi Logoservice najdete tukaj.