Ženska poklicna oblačila

 

Odlično prileganje, oblika in kakovost

Udobno, funkcionalno in ženstveno

 

Vse več žensk dela v obrtniških dejavnostih in v industriji. V našem sortimentu boste našli velik izbor delovnih oblačil za ženske, ki vas optimalno podpirajo pri vašem vsakodnevnem delu. Funkcionalna, visokokvalitetna in udobna delovna oblačila z ženstvenim izgledom in elegantnim videzom – vse kar lahko dnevno izkoristite.

Pri nas najdete različne proizvajalce od Fristads®  in Kübler® vse do Acode® in Hakro®. Vedno gledamo na najnovejše trende, ki se pojavljaju na trgu delovnih oblačil in v našo ponudbo vključujemo oblačila najvišje kakovosti in najbolj inovativne izdelke. Tako se lahko vedno veselite širokega izbora jopičev, jaken, hlač in drugih oblačil za ženske.

 

Ženstveno prileganje

 

Delovna oblačila zasnovana posebej za ženske, zagotavljajo odlično prileganje in veliko proizvajalcev v svojo ponudbo ženskih delovnih oblačil dodajajo vse več izdelkov. Tako se pri delu dobro počutijo in nimajo občutka, da so v napačnih oblačilih. Večina modelov je popolnoma enaka moškim, vendar so le-ti prilagojeni ženskemu telesu.

Velika izbira ženskih modelov

 

Vse več proizvajalcev se odloča za oblikovanje delovnih oblačil za ženske. Ker delež žensk, ki delajo na področju obrti, gradnje cest ali v industriji stalno narašča, so le-te navdušene nad vedno večjo izbiro ženskih delovnih oblačil. Zato smo se v podjetju Schloffer odločili, da nenehno širimo našo ponudbo ženskih delovnih oblačil.

Tako vas bodo lažje prepoznali

 

Niso vsa podjetja enaka. Tudi ne izgledajo enako. Vizualni izgled vašega podjetja je pomemben za vašo prepoznavnost. Zato so na oblačilih vaših zaposlenih tudi logotipi in poslovne barve oblačil. Z izbiro pravih oblačil in logotipa, lahko svoje podjetje postavite v središče pozornosti. Ker enoten videz zagotavlja tudi profesionalen prvi vtis!

Dodatne informacije glede oplemenitenja izdelkov najdete tukaj.