Atlas

Next step

 

Zaščitni čevlji — narejeni v Nemčiji

 

Blagovna znamka Atlas®

 

Vsak Atlas® zaščitni čevelj je resnično kakovostno delo in prilagojen vašim potrebam. Zahvaljujoč posebnim materialom, natančni izdelavi in najvišji zanesljivosti Atlas® izdeluje izdelke, ki vas bodo navdušili še jutri.

Za optimalno zaščito uporabnikov zaščitnih čevljev Atlas® postavlja še posebej velike zahteve do svojih izdelkov. Plemenito in kakovostno usnje zagotavlja visoko udobje nošenja.

Razmišljajte en korak naprej

 

Z najsodobnejšimi tehnologijami Atlas® razvija inovativne koncepte podplatov, ki omogočajo občutno nežnejšo hojo. Računalniške in robotske tehnologije zagotavljajo najvišjo natančnost pri postopku neposredne izdelave podplatov. Glede na poravnavo profila se lahko različni profili in stopnje trdote optimalno kombinirajo med seboj. Na primer, mehki podplati za notranjo uporabo in robustne, toplotno odporne različice za zunanjo uporabo.

Kombinacija podplatov z udobnim vmesnim podplatom z elastično plastjo dosega optimalne lastnosti.

Zelo posebna vez

 

Usnjeni deli zaščitnih čevljev Atlas® so izdelani v podjetju na jugu Brazilije. Atlas® proizvodni prostori se nahajajo v univerzitetnem mestu Lajeado in v Bom Retiro, v bližini argentinske meje v državi Rio Grande do Sul. Sodobno opremljene zgradbe in uporaba naprednih tehnologij zagotavljajo odlične delovne pogoje za delovno silo.

Kategorien

92 izdelkov

od Atlas