Fristads

LET'S GET TO WORK

 

Funkcionalna, kakovostna in elegantna delovna oblačila

 

Vrednote

 

V industriji delovnih oblačil je Fristads® v ospredju z inovacijami za maksimalno udobje in delovanje. Fristads® pri izdelavi svojih profesionalnih delovnih oblačil združuje različne materiale, tehnologije in modele.
Podjetje je v stalni komunikaciji s svojimi strankami in končnimi uporabniki za razvoj rešitev, ki ustrezajo resničnim potrebam in potrebam delovnega mesta.

Razvoj izdelkov

 

Vsi materiali in oblačila so testirani v internem laboratoriju v skladu z ustreznimi mednarodnimi predpisi, da se zagotovi največja varnost in udobje.

Za preverjanje odpornosti na trganje je material razrezan na dvodimenzionalne hlače. "Hlačnice" so pritrjene v različnih smereh v nateznem testerju in se nato tako dolgo raztegujejo, dokler se niti ne strgajo. Tako se izmeri sila na nit in zabeleži povprečje v Newtonih.

Natezna trdnost se preskusi tako, da se na natezni preizkuševalnik pritrdi 5 cm širok trak materiala in nato naloži z največjo trdnostjo, dokler se ne strga. Največja obremenitev v tem testu, je zabeležena v Newtonih.

Tako imenovana moč pilinga se preskuša z drgnjenjem kosov materiala v stroju Martindale ob standardno volneno tkanino. NastalI piling na materialu nato primerjamo s petmestno skalo.

Zakaj Fristads®?

 

Z več kot 170-letnimi izkušnjami Fristads® pozna zahteve, ki jih delavci postavljajo na svojih delovnih oblačilih. Modeli so zelo trpežni in funkcionalni ter zagotavljajo več udobja pri delu. Fristads® vam obljublja:

  • Da vam bodo ponudili širok izbor vrhunskih delovnih oblačil, ki vas bodo podprla v vsaki situaciji.
  • da bodo izdelali izdelke, ki vas ščitijo pred umazanijo.
  • da upoštevajo strokovnjake in izvajajo njihove nasvete.

Kategorien

101 izdelkov

od Fristads