Hakro

Ohrani

 

od 1969

 

Podjetje HAKRO®

 

Podjetje HAKRO® se zavzema za dolgoživost, kakovostne materiale in popolne tkaninske konstrukcije. Začne se z nakupom visokokakovostnega bombaža in nadaljuje do razvoja posebnih različic šivov. Naj gre za delavnice, prakso, pisarniške ali zunanje dejavnosti - HAKRO® ponuja popoln material za vsako uporabo.

Materiali za majice, puloverje, polo in druge izdelke so prilagojeni posebnim zahtevam in so posebej izdelani za HAKRO®. Kombinacija teže in strukture določa visoko kakovost in površinsko površino. Kot rezultat, delovna oblačila izgledajo brezhibna tudi po dolgem času.

Tkanina je ključnega pomena

 

Visokokakovostne pletenine in tkanine spadajo med osnovne sestavine HAKRO® s celo vrsto funkcionalnih tkanin. Za majice se uporablja fina single jersey tkanina, polo majice pa iz klasičnega piqué materiala. Za funkcijska oblačila, se uporabljajo posebna večkanalna vlakna COOLMAX®. S tem inovativnim materialom se vlaga hitro prenese na zunanjo stran, kožo pa pusti toplo in suho.

Corporate Fashion

 

Pri HAKRO® se vse skupaj ujema. Ne glede na to, kakšna oblačila izberete, barve vedno ostanejo enake, tudi če so kombinirani različni materiali. HAKRO® s skupno 51 različnimi briljantnimi odtenki ponuja veliko izbiro za podjetja. Delovna oblačila ne smejo biti vedno udobna in funkcionalna - videti morajo tudi dobro. Da bi pri svojih kupcih pustili prvi profesionalni vtis, je pomembno, da so vaši zaposleni dobro oblečeni. S podjetniško modo HAKRO® ustvarite tudi poseben timski občutek v vašem podjetju.

Kategorien

58 izdelkov

od Hakro