sreda, 14. april 2021

Korak za korakom popolna energija za vaš delovni dan

 

Celosten koncept podplatov zaščitnih čevljev ATLAS® Flash uporabnika podpira v vsaki fazi gibanja.

Čevlji vplivajo na naše zdravje

 

Vaši zaposleni prehodijo velike razdalje in hitro začutijo učinke nepravilne obutve: brez pravega sistema blaženja v čevlju se pri vsakem koraku po trdi podlagi pojavijo udarne obremenitve, ki lahko povzročijo bolečine v sklepih ali hrbtu ter boleče noge. 

Iz tega razloga zaščitni čevlji ne bi smeli izponjevati samo zaščitnih funkcij v skladu s predpisom EN ISO 20345 , temveč tudi zaščiti zdravje uporabnika.

Popolna kombinacija za hojo brez utrujenosti

 

Zaščitni čevlji linije izdelkov ATLAS® Flash so opremljeni z novim, celostnim konceptom podplata INNOFLEX SYSTEM®, ki uporabnika podpira v vsaki fazi gibanja. To dosežemo z interakcijo podplata, odpornega proti obrabi in zdrsu, z vmesnim podplatom, ki absorbira energijo in hkrati stabilizira. Udarne sile in močni sunki so že absorbirani in oslabljeni v predelu pete, tako da ima uporabnik ob koncu dneva toliko energije kot na začetku.

Atlas Innoflex Laufsohlensystem

Lahek in zračen delovni čevelj

 

Alu-tec® modeli so med najlažjimi med zaščitnimi čevlji. Zaradi lahke aluminijaste zaščitne kape se težišče čevlja preusmeri na sredino stopala. Toplotno nevtralno delovanje aluminija povzroča hladne mostove v notranjosti čevlja..

ATLAS® – kakovost in inovacije v četrti generaciji

 

Podjetje ATLAS® je bilo ustanovljeno leta 1910 in je eden vodilnih proizvajalcev zaščitne in poklicne obutve v Evropi. Četrta generacija mojstrov čevljarjev pomeni kakovostno izdelavo v kombinaciji z inovativnostjo in vrednostjo. Uporaba inovativnih tehnologij, jasen dizajn in popolna obdelava izbranih materialov ustrezajo najvišjim zahtevam. ATLAS® se zanaša na globalno delitev dela v lastni proizvodnji. Zgornji materiali so zbrani in izdelani v lastni režiji na jugu Brazilije, končna sestava čevljev pa v Dortmundu. Med drugim so surovine podplatov ATLAS® čevljev na proizvodnem mestu v Dortmundu natančno prilagojene področju uporabe vsakega uporabnika z uporabo najvišje razvojne in proizvodne tehnologje na ultra modernih sistemih.