torek, 09. avgust 2022

Kübler® Delovna oblačila serije Iconiq

 

Pametni detajli, praktični in priročni.

Kübler® Iconiq odraža duh časa.

 

Nova delovna oblačila vpadljivega dizajna, raznolika in izjemno variabilna, spremljajo svojega uporabnika skozi vsakodnevno delo. Tribarven dizajn s spretno postavljenimi kontrastnimi vstavki in linijami zagotavlja dinamičen videz in daje zaposlenim v podjetju enoten videz z visoko prepoznavnostjo. Nova delovna oblačila Iconiq  nemškega proizvajalca delovnih oblačil Kübler® odražajo duh časa.

Visoko udobje pri nošenju zaradi številnih detajlov

 

Tehnično krojeni detajli, kot so ergonomski kroj, elastični vstavki v pasu, ohlapni stegenski žepi in nizek ovranik, naj bi omogočali visoko stopnjo udobja skoraj vsaki postavi. Številni praktični notranji in zunanji žepi na jaknah in hlačah nudijo dovolj prostora za shranjevanje. Opremljeni so z zavihki, zaponkami in zadrgami, ki zagotavljajo, da ostane vse varno pospravljeno. Poševni prsni žep ni samo vizualni poudarek, ampak je tudi zelo lahko dosegljiv. Robustna obdelava, pokriti gumbi in zadrge preprečujejo poškodbe občutljivih materialov, drugih kosov perila in pralnega stroja.

Na voljo sta dva različna materiala serije Iconiq

 

Za izpolnjevanje različnih potreb in operativnih zahtev je Kübler® Iconiq na voljo v dveh različnih materialnih sestavah:

Obe tkanini sta prijetno lahki in koži prijazni. Dodatni detajli, kot so ojačan rob ovratnika in posebej široke zanke za pas zagotavljajo dolgotrajno uporabo oblačil. Skupaj z visokim udobjem pri nošenju je to rezultat odličnega razmerja med ceno in kakovostjo.

Za enoten videz z visoko prepoznavno vrednostjo

 

Ko gre za predstavitev podjetja strankam, je potrebno dati jasno oblikovalsko izjavo s Kübler® Iconiq oblačili. Vaš logotip in slogani bodo našli veliko prostora in idealen položaj na delovnih oblačilih Iconiq. Barve vašega podjetja lahko implementirate s 4 osnovnimi barvnimi kombinacijami, barvnim blokom in spretno postavljenimi kontrastnimi vložki in črtami - tako rekoč s polic in brez poseganja po izdelkih po meri. Na hrbtu, rokavih in hlačnicah so bili ustvarjeni idealni pogoji za logotip vašega podjetja - da vizualno individualizirate svoje zaposlene.

Zaključek

 

Kübler® Iconiq odraža duh časa. Nova delovna oblačila vpadljivega dizajna, raznolika in izjemno variabilna, spremljajo svojega uporabnika skozi vsakodnevno delo. Tribarvni dizajn s spretno postavljenimi kontrastnimi vstavki in linijami zagotavljajo dinamičen izgled in dajo zaposlenim v podjetju enoten videz z visoko prepoznavnostjoNova delovna oblačila Iconiq nemškega proizvajalca delovnih oblačil Kübler® odražajo duh časa.