Kübler delovna oblačila

Inspired by your job

 

Če trdo delaš, si zaslužiš najboljše delovno oblačilo

 

Kvaliteta Kübler®

 

Nemški proizvajalec Kübler® je vedno postavljal visoke standarde za kakovost svojih izdelkov in storitev. Z nenehno optimizacijo procesov se zavezujejo, da bodo zagotovili najboljše možne rezultate, hkrati pa zagotovili trajnost in skladnost v celotni vrednostni verigi.

Tako upravljanje kakovosti podjetja kot tudi ravnanje z okoljem izpolnjujeta visoke zahteve mednarodnih predpisov ISO 9001 in ISO 14001.

Narejeno v Nemčiji

 

Kübler® delovna oblačila vsakodnevno delajo na novih rešitvah in funkcijah za še boljše izdelke. Vedno gredo dosledno po svoji poti in tako nenehno ustvarjajo nove trende. Načrti in razvoj nastajajo izključno na lokaciji v Plüderhausenu, od koder je vse postavljeno na pot za proizvodnjo v Evropi in svetu.

Trajnostno in nežno

 

Okolju prijazna proizvodnja in varstvo naravnih virov sta za Kübler® delovna oblačila še posebej pomembna. Da bi se temu približali, delajo le z dobavitelji, ki ne delajo s škodljivimi snovmi ali se jim celo popolnoma odrečejo. Domače rezanje zagotavlja učinkovito recikliranje materialov in ponovno uporabo tudi najmanjših ostankov tkanin.

Kategorien

63 izdelkov

od Kübler delovna oblačila