petek, 06. december 2019
A+A Düsseldorf 2020

Novosti iz sejma A+A 2019

 

Obiskali smo največji evropski sejem za osebno varovalno opremo in za vas pregledali novosti iz naslednjega leta.

A+A 2019 – Največji svetovni dogodek s področja zdravja in varnosti pri delu

 

Štiri dni je bila Schloffer ekipa za zdravje in varnost pri delu na sejmu A+A 2019, največjem sejmu zdravja in varnosti na delovnem mestu, ter spremljala novosti in trende v prihajajočem letu.

"Sejem A+A 2019 je še enkrat dokazal, da gre za najpomembnejpi sejem, ko gre za varnost in zdravje pri delu", pravi Robert Drevenšek, direktor podjetja Schloffer in Drevenšek d.o.o.

2.121 razstavljalcev iz 63 držav je na 78.000 kvadratnih metrih predstavilo 73.000 obiskovalcem novosti in trende s področja varnosti in zdravja pri delu.

Wolfgang Prath
ROBERT DREVENŠEK, univ.dipl.inž.
direktor podjetja Schloffer in Drevenšek d.o.o.
 

Atlas® XR®: Nova generacija nedrsečih podplatov za neravne terene

 

Neravna tla, različna struktura in nestabilne vremenske razmere otežujejo delo na prostem. Tukaj pride prav ustrezna delovna obutev. Prav v ta namen je nemški proizvajalec delovne obutve Atlas® na sejmu A+A predstavil novo tehnologijo podplatov, ki stabilizira stopalo in zagotavlja zanesljiv oprijem tudi na spolzkih površinah.

XR®podplat je izdelan z neposrednim penjenjem in tvori optimalno kombinacijo nitrila in MPU® materiala. Posebna ergonomska oblika podplata nudi izjemen oprijem in odpornost proti obrabi. Podplat absorbira energijo in zagotavlja mehko blazinjenje.

Kmalu pri nas

Zum gesamten Atlas Sortiment

Da bi se izognili nesrečam, je še posebej pomembno, da čevelj pravilno sedi na nogi. Pokazali vam bomo, kako ugotoviti optimalno velikost čevlja. 

Atlas XR Sohlentechnologie

Fristads® FUSION Green kolekcija: Inovativen izgled z vidno zmanjšanim vplivom na okolje

 

Fristads® bo svojo novo kolekcijo FUSION Green predstavil spomladi 2020, skupaj s profesionalnimi delovnimi oblačili FUSION, ki so jih lansirali leta 2019.

Celotna proizvodna veriga kolekcije FUSION Green je zasnovana tako, da zmanjša vpliv na okolje. Vsako oblačili ima izjavo o okoljskih izdelkih (EDP®), ki daje pregled nad celotnim vplivom izdelka na okolje.

Lahka in prožna oblačila so narejena iz recikliranega poliestra. Za barvanje tekstila se uporablja trajnostni postopek, ki zmanjša porabo vode za 75% v primerljavi z drugimi postopki barvanja.

Kmalu pri nas

Fristads Fusion Online shoppen

Več o trajnostnem razvoju najdete tukaj.

Fristads Fusion Kollektion

Kansas EVOLVE: Združuje zaposlene iz trgovine in industrije

 

V letu 2020 se lahko veselimo novo razvite kolekcije EVOLVE danskega proizvajalca oblačil Kansas.Kolekcija bo zagotovila več kohezije v podjetjih, ki zaposlujejo industrijske in trgovske delavce. Linijo so razvili v sodelovanju s strokovnjaki iz obeh panog. Linija postavlja nove standarde v funkcionalnosti, udobju in trpežnosti.

EVOLVE INDUSTRY ustreza zahtevam današnje industrije, EVOLVE CRAFTSMEN pa je zasnovan tako, da zadovolji potrebe sodobnega trgovca. Oba sklopa sta glede oblikovanja usklajena med seboj in tako zagotavlja enoten videz podjetja

Kmalu pri nas

Unser Kansas Sortiment

Kansas Evolve Kollektion

Kübler BODYFORCE: Izjemno trpežna in funkcionalna oblačila, ko je pri delu potrebno celo telo in glava

 

Kübler Workwear je na sejmu A+A predstavil svojo prenovljeno linijo BODYFORCE, ki obeta več dizajna, več funkcij in že več udobja. Kübler vse to doseže s pametnimi detajli, številnimi conami raztezanja in popolnoma novo, napredno tkanino, ki se prilagodi vsaki obliki telesa. Küblerjevo tkanje „Fischgrat-Rips“ zagotavlja izjemno dinamičen dizajn in odlične lastnosti za nego. Kljub lahki teži 260 g/m² so oblačila izjemno robustna in pripravljena za težke operacije.

/kuebler-workwear

Kübler Bodyforce

Brez poceni prevare – timska oblačila HAKRO

 

HAKRO se je ustavil. Od leta 1969. Trajnost je že dolgo velikega pomena za podjetje HAKRO iz Baden-Württemberga in je sestavni del njegove korporativne filozofije. Pri tem sledi HAKRO smernicam Agende 2030 za trajnostni razvoj Združenih narodov. Izdelki so zelo kakovostne izdelave in jih odgovorno izdelujejo dolgoletni proizvodni partnerji.

A to za družinsko podjetje ni dovolj. Leta 2020 si bo podjetje HAKRO prizadevalo, da bo še povečalo delež trajnostno proizvedenega bombaža v celotni kolekciji.

zum HAKRO Sortiment

Hakro auf der A+A Düsseldorf

CAMP SafetyTM® – Varno na višini

 

CAMPTM® se že 130 let povezuje z gorskim športom in plezanjem. Naj gre za prvi vzpon na velike stene Alp, 8000 tisočake Himalaje ali med obnovitvenimi deli na najvišji žičnici gondole v Alpah - izdelki CAMPTM® so bili in vedno so zraven. Podjetje iz Premane na severu Italije izkazuje znanje in voljo, da v letu 2020 nenehno izboljša vse izdelke s področja višinskega varovanja.

GYRO je nova naprava, katere tri pritrdilne točke so vrtljive. Nova zasnova preprečuje vijačenje. Novi GYRO odpira nešteto uporabnosti, naj gre za industrijsko pelzanje, nego dreves ali veliko več. GYRO je vgrajen tudi v nove ROTEXO Y-povezovalne elemente z blažilcem padca. Novost so tudi inovativni blažilci padca in elastični trakovi.

Kmalu pri nas

Ustrezno višinsko varovalno opremo najdete tukaj.

CAMP Safety Gyro und Retexo

CAMP SafetyTM® Ice Master Light: Varem oprijem na ledenih ali zasneženih tleh

 

CAMP SafetyTM® lansira nove inovativne dereze za večjo stabilnost na ledenih, zasneženih ali blatnih površinah. S svojimi 13 utrjenimi jeklenimi zobci in zgibano prednjo stranjo inovativne dereze Ice Master Light zagotavlja naravno hojo tako po ravnem kot neravnem terenu.

VEČ O ICE MASTER LIGTH

Camp Safety Ice Master

MSA – Vrhunec prihodnosti dela

 

Pametna osebna varovalna oprema, digitalizacija dela, aplikacije in rešitve so bili poudarek na sejmu A+A 2019. Obiskovalci so na stojnici MSA v živo preizkusili, katere izzive in spremembe bodo prinesli novi izdelki.

Detektorji plinov bodo v prihodnje delovali omrežno in ne le zmanjšali tveganja na delovnem mestu, ampak zaščitili tudi okolico in delovno okolje.

Zum MSA Atkionsset Altair 5X mit Schwimmsonde

MSA V-EDGE SRL

MSA V-EDGETM SRL: Brez revizij, preizkušen zaščitni sistem za zaščito pred padca za vse dejavnike

 

MSA je na sejmu A + A predatvilo nov zaščitni sistem za zaščito pred padci V-EDGETM SRL, ki je posebej zasnovan za vodoravno in navpično uporabo, za uporabo na ostrih, štrlečih robovih in za druge dejavnike. Zavora pri premikanju nadzoruje hitrost in tako preprečuje poškodbe naprave. Kletka valja podpira ohišje pri uporabi v višini stopal. Tehnologija radialnega dušenja vzmetenja odpravlja kakršnakoli umerjanja ali prilagoditve.

Kmalu pri nas

Mehr über die Marke MSA

MSA V-EDGE SRL

Eureka – Zaščita pred vibracijami

 

Rokavice iz serije Impact Vibration švedskega proizvajalca Eureka so edinstvene na področju zaščite pred vibracijami. So lažje in na trgu nudijo večjo spretnost kot primerljive rokavice. S svojimi praktičnimi zaščitnimi rokaviceami presega laboratorijske pogoje predpisa. Specialist je razvil širok izbor, ki upošteva zahteve različnih delovnih pogojev, vrste orodja, frekvence, občutljivost in vrsto dejavnosti.

Vibrationshandschuhe von EUREKA

Eureka Schutzhandschuhe
 

SPOŠTUJEMO VAŠO ZASEBNOST

"Da bi bila vaša osebna nakupovalna izkušnja pri Schlofferju čim bolj prijetna, uporabljamo piškotke, vključno s piškotki tretjih oseb. Kliknite ""Sprejmi vse"" da se strinjate z vsemi piškotki in greste neposredno v našo spletno trgovino oz. kliknite na ""Nastavitve piškotkov"" za podroben opis piškotkov Te nastavitve lahko spremenite kadar koli pod ""Piškotki"" v nogi.
Tukaj lahko zavrnete vse piškotke."

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

"Da bi bila vaša osebna nakupovalna izkušnja pri Schlofferju čim bolj prijetna, uporabljamo piškotke, vključno s piškotki tretjih oseb. Kliknite ""Sprejmi vse"" da se strinjate z vsemi piškotki in greste neposredno v našo spletno trgovino oz. kliknite na ""Nastavitve piškotkov"" za podroben opis piškotkov Te nastavitve lahko spremenite kadar koli pod ""Piškotki"" v nogi.
Tukaj lahko zavrnete vse piškotke."

Bistvenega pomena

Te tehnologije so potrebne za omogočanje osnovne funkcionalnosti spletnega mesta

Ime
Schloffer session id
Ponudnik
Schloffer Arbeitsschutz GmbH
Namen
Benutzersitzung identifizieren und Warenkorb speichern.
Varstvo podatkov
https://www.schloffer.eu/info/datenschutz
Ime piškotka
PHPSESSID
Trajanje piškotka
Sitzung
Ime
Google Tag Manager
Ponudnik
Google LLC
Namen
Verbesserung des Nutzerlebnisses.
Varstvo podatkov
https://policies.google.com/privacy

Analytics

Te tehnologije nam omogočajo analizo uporabe spletne strani, da izmerimo in izboljšamo učinkovitost.

Ime
Google Analytics
Ponudnik
Google LLC
Namen
Cookie von Google für Website-Analysen. Erzeugt statistische Daten darüber, wie der Besucher die Website nutzt.
Varstvo podatkov
https://policies.google.com/privacy
Ime piškotka
Name _ga,_gat,_gid
Trajanje piškotka
2 Jahre

Mediji

Videoposnetke nalagamo preko Youtube. Tukaj lahko odklenete vse videoposnetke.

Ime
Youtube
Ponudnik
Google LLC
Namen
Video-Streaming
Varstvo podatkov
https://policies.google.com/privacy