Sixton

Zaščitni čevlji

 

izvor kakovosti

 

Blagovna znamka Sixton®

 

Najprej so v Sixton® raziskave, oblikovanje in inovacije. Te tri pomembne lastnosti so na voljo za zagotavljanje visoko kakovostnih izdelkov. Dolgoletne izkušnje v kombinaciji s strastjo in fleksibilnostjo je blagovna znamka Sixton® postala beseda za kakovost. Blagovna znamka Sixton Peak® pomeni najboljše, kar lahko danes ponuja italijanska industrija.

Pomeni izbiro najboljših visokotehnoloških materialov in natančno izdelavo do najmanjših podrobnosti. Vsi delovni čevlji za notranjo in zunanjo uporabo, pa tudi za prehrambeno industrijo, so izdelani po najsodobnejših tehničnih postopkih in morajo biti pod strogim nadzorom v vsaki fazi postopka.

Zahteva za visoko zmogljivost

 

V internem laboratoriju so vsi delovni čevlji preizkušeni z najboljšo opremo za raziskovanje in razvoj novih materialov. Ti dolgi in intenzivni fizikalno-mehanski preizkusi in testi služijo za določitev parametrov delovanja in preverjanje skladnosti zahtevanih standardnih zahtev smernic.

Narejeno v Italiji

 

Slog, načrtovanje in oblikovanje - vsi deli Sixton Peak® so izključno italijanski elementi, ki so danes prispevali k uspešnosti blagovne znamke. Predstavljajo garancijo odličnosti na področju zaščitnih čevljev. S poglobljenim poznavanjem materialov in odlično skrbjo za celoten proizvodni proces zagotavljajo Maspica Spa Certificiranje UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 14001, UNI EN ISO 18001 in njegova ekipa italijanskih tehnikov.

Kategorien

46 izdelkov

od Sixton