C.A.M.P.

Narejeno v Italiji

 

Enostavnost, učinkovitost in varnost

 

Podjetje C.A.M.P.®

 

C.A.M.P.® s sedežem v Italiji že več kot 100 let ponuja novosti na področju alpinizma na svetu. Te izkušnje se pretakajo v profesionalni svet dela v obliki izpopolnjenih izdelkov C.A.M.P.® za delo na višini in vrvi.

Moč C.A.M.P.® je v nenehnem raziskovanju in razvoju inovacij, ki uporabnikom ponujajo še večjo varnost in enostavnost. Varni in funkcionalni izdelki so namenjeni nadaljnji poenostavitvi delovnih korakov za industrijske plezalce.

Vsak kos je izdelan z največjo skrbnostjo in natančnostjo, da bo delo kar se da varno.

Čelade za vsako delo

 

C.A.M.P.® ponuja široko paleto primernih čelad za vsa področja dela na višini. Odlikuje jih kakovost, udobje in dolga življenjska doba ter izpolnjujejo vse zakonske zahteve - od osnovnih zahtev gradbenih in industrijskih dejavnosti do kompleksnih zahtev, ki so vezane na dostop do vrvi in nego dreves. Odpornost proti udarcem in življenjska doba čelad sta doseženi s pomočjo školjk, izdelanih iz brizganega ABS materiala. Zahvaljujoč enostavni in hitri prilagoditveni napravi se čelada popolnoma brez težav prilagodi svojemu uporabniku. Poleg vsega tega, čelade C.A.M.P.® ponujajo odstranljive, pralne in predvsem udobne notranje blazine.

Popolnoma zaščiten

 

Inovativnost, udobje, kakovost in lahkotnost - to so ključne točke, ki veljajo za vse varnostne pasove C.A.M.P.®. Ekskluzivni kovinski elementi, vključno s samodejnimi zaponkami STS (Slide-Twist-Slide), so izdelani iz nerjavečega jekla v mikrofuziji. Oblazinjenje različnih debelin in konsistenc je bilo posebej razvito za doseganje optimalne togosti na podpornih točkah brez motenja občutljivih območij.

Kategorien

104 izdelkov

od C.A.M.P.